Kazáncsere, Hőszivattyú

Régi kazánja elromlott?
Hőszivattyú telepítést tervez?

Főgáz és Tigáz partnerként extra gyorsasággal intézzük ügyeit!
TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL!

Munkaidőben hívja irodánkat, hétfő-péntek 8:00-16:00 óra között.

Takács Péter

Takács Péter

Helyszíni felmérés, időpont rögzítés

Az Ön számára legmegfelelőbb gépészeti megoldás kiválasztásához elengedhetetlen a helyszín és az igények pontos ismerete. Kollégáink a megfelelő információk birtokában segítenek megtalálni azt a megoldást, ami ár-érték arányban és minőségben is a legtöbbet nyújtja. Email illetve telefonos elérhetőségeinken, vagy űrlapunk kitöltésével is jelentkezhet

A felmérés Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes.

Farkas Ildikó

Farkas Ildikó

Helyszíni felmérés, időpont rögzítés

Tisztában vagyunk vele, hogy Ön mennyire elfoglalt, az előzetes helyszíni felmérés azonban – a legegyszerűbb eseteket kivéve – sajnos nem kerülhető el. Kollégáink éppen ezért igyekeznek az Ön felkérésére gyorsan reagálni, az időpont-egyeztetés során pedig rugalmasan eljárni. Email illetve telefonos elérhetőségeinken, vagy űrlapunk kitöltésével is jelentkezhet.

A felmérés Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes.

Farkas Zsolt

Farkas Zsolt

Helyszíni felmérés, időpont rögzítés

Az előzetes helyszíni felmérés során nemcsak a problémával és az Ön igényeivel kell tisztában lenni, de ismerni kell a technológiai feltételeket és a jogszabályi környezetet is, hogy Ön a lehetőségek ismeretében dönthessen. Ügyfeleinknek csakis szakszerű megoldást kínálunk. Email illetve telefonos elérhetőségeinken, vagy űrlapunk kitöltésével is jelentkezhet.

A felmérés Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes.

Mi a következő lépés?

A felmérést követően árajánlatot készítünk az elvégzendő munkáról, melyet emailben küldünk el Önnek. Amennyiben az árajánlat alapján a munkát megrendeli, úgy szerződést kötünk. Ezután kezdődhet meg a tényleges munkavégzés.

Gyakran ismételt kérdések

Általában – szezontól függően – a megkeresés után pár nappal fel tudjuk mérni a munkát. A felmérés pontos egyeztetés alapján történik, nincs szükség rá, hogy egész délelőtt, vagy délután várja kollégánkat.

Ez a munka bonyolultságától függ. Ha „csak” egy készülék telepítésről van szó, akkor pár nap alatt is elkészülhet. Ha új építésű lakásról van szó, ahol szellőzés, klíma, padlófűtés, stb. felmerül, akár 1-1,5 hét is lehet az ajánlatkészítés.

Az esetek nagy százalékában e-mailben küldjük meg az ajánlatot. Igény esetén természetesen van lehetőség papír alapú ajánlat átadásra is.

Ön a megrendelő, Ön dönti el, hogy mennyi időt szán erre. Azt mindenképpen tudni kell, hogy az ajánlatok érvényessége 30 nap, mivel az építőipari árak viszonylag gyorsan változnak.

Egyszerűsített kazáncserét szinte azonnal, hőszivattyú telepítés attól is függ milyen készüléket szeretne. Segítünk a készülék választásban. Minden esetben időpont egyeztetés alapján végezzük el a munkát.

Nem! Soha nem számolunk előleget. A munka nagyságától függően I. és II. részszámlára bontjuk a fizetési ütemezést, de mindig élen járunk a teljesítésben.

5 millió forintra szóló, általános felelősség biztosítással, és ezen felül panaszmentességi igazolással is rendelkezünk, ami megnyugvást adhat a Tisztelt Megrendelőnek.

Ez teljesen a munka jellegétől függ. Egyszerűsített kazáncsere esetén 1, de maximum 2 napig tart. Más típusú munkáknál mindig feltüntetjük az ajánlaton a kivitelezési időt.

Igen van! Mind a cégvezetés, mind a cég munkatársai magasan képzett, jogosultságokkal rendelkező szakemberek, ezen felül munkavédelmi oktatással, tűzvédelmi oktatással, F-gáz jogosultsággal is rendelkezünk igazolható módon, több munkatársunk pedig érvényes arcképes gázszerelői igazolvánnyal is rendelkezik.

Nincs. Bármilyen gépészeti munkáról is legyen szó, teljes körű ügyintézéssel végezzük feladatainkat. Ha különleges dologról lenne szó, ezt előzetesen egyeztetjük az ügyféllel és az egyszerűsített vállalkozói szerződésben is rögzítjük.

RÓLUNK MONDTÁK

Magasan képzett, összeszokott, precíz csapat!

XVI. kerület Borotvás utca. – Társasházunk fűtési szezon előtt néhány héttel találkozott a Gépész Kivitelező Kft-vel. A kazánjaink szinte működésképtelenek voltak. Több cégtől is kértünk ajánlatot, azonban a Gépész Kivitelező Kft. ajánlatának szakmaisága, pontossága és sokoldalúsága egyértelműen elnyerte a közgyűlés tetszését. A munkát pontosan és gyorsan elvégezték, szívesen ajánlom őket másoknak is.

Losonczi Zsolt Balázs - közös képviselő

XII. Kerület, Csaba utca – Lakásomban komplett víz- és gázrendszer, valamint a fűtési rendszer – ezen belül radiátorok létesítése és padlófűtés kialakítása volt a feladat. Olyan kivitelezőt, aki mindezt egyszemélyben vállalta, a Gépész Kivitelező Kft-n kívül nem találtam. Ők ezen felül a kőműves munkában is segítséget tudtak nyújtani. Az egyik legkellemesebb tapasztalat – a pontos és szép munkán kívül -, hogy a kérdéseimre mindig választ kaptam.

Bodó Tibor

A Gépész Kivitelező Kft-t egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe, a lakásom felújítása során a fűtésszerelésben közreműködtek. Egyedüliként vállalták, hogy elkészíttetik a gázterveket, elvégzik a gázvezeték kivitelezését, a kéményszerelést és az engedélyek beszerzését is. Ehhez nekem semmilyen tapasztalatom nem volt, ennek ellenére korrekt árajánlatot kaptam, és az elvégzett munkával is maximálisan elégedett vagyok. Gyorsak, pontosak voltak.

Szoboszlai Gyula

Társasházunk 6 különálló lépcsőházból álló 36 lakásos épület. Sajnos a fűtési szezon előtt nem sokkal valamennyi épületet kizárták a gázszolgáltatásból. Egyedüliként a Gépész Kivitelező Kft-vel sikerült megállapodnunk. A lakók megelégedésére határidőben befejezték a munkát és a Társasház még a fűtési szezon előtt helyreállított szolgáltatással üzemelt tovább. A hatóságokkal végig a Gépész Kivitelező Kft. tartotta a kapcsolatot.

Baranyai Attila - közös képviselő

Nekem az Gépész Kivitelező Kft-t az egyik társasházam ajánlotta, ahol megválasztottak. A feladat az volt, hogy III. kerületi Társasházunknál az elavult gáz csatlakozó-vezetékhálózat minimális költségvetésből felújításra kerüljön. A korszerűsítési munkákat pontosan végezték el mind a lakásokban, mind a Társasház egyéb helyiségeiben. A felújítással járó bontási munkák után az épületben a helyreállítást is szerződés szerint elvégezték.

Garami Anna - közös képviselő

Hívjon most!

Hívjon, vagy hagyjon üzenetet, ha munkatársunk épp egy külső területen dolgozik! Üzenetére válaszolni fogunk.

  • 06-70-386-3322
Fépész Kivitelező Kf.

Gépész Kivitelező Kft.
3433 Nyékládháza, Rozmaring utca 6.
iroda@gepeszkivitelezo.hu